joi, 9 iunie 2011

http://video.google.com/videoplay?docid=259284298193847598#



Faceti-va timp (2:19:29) si aveti rabdarea necesara sa vizionati acest film documentar. Nu veti regreta. Veti constata ca atat lumea capitalista, cat si lumea comunista, dar si alte lumi (Uniunea Europeana, Uniunea Americii de Nord, Uniunea Asiatica, Uniunea Africana), sunt doar niste experimente ale celor aproximativ 120 de psihopati care isi aroga dreptul sa conduca lumea. Practic, suntem o lume de sclavi versus acesti stapani psihopati care ne creaza doar iluzii (de exemplu, libertatea si democratia americana nimic mai fals).
Vizionare placuta si...poate ne revenim.
Ce sunteti: "cai" sau "calareti" ? Planul de exterminare si sclavizare planetar.

(Intalnirea din acest an a controversatului Grup Bilderberg va avea loc intre 9 si 12 iunie in statiunea St. Moritz, aflata in sud-estul Elvetiei, nu departe de Davos, potrivit informatiilor prezentate de ziaristul James P. Tucker Jr., de la American Free Press, care monitorizeaza de multi ani grupul. Tucker afirma ca membrii Bilderberg "spera ca parte a agendei lor comune cu cei din Comisia Trilaterala va fi realizata pana in momentul intalnirii lor: invadarea Libiei de catre SUA, pentru a genera agitatie in crestere in Orientul Mijlociu, astfel incat America sa poata declansa razboiul impotriva Iranului, in numele Israelului". Bilderberg sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial.)

4 comentarii:

  1. Cuvantul "democratie" include azi interese meschine. Americanii si-au exprimat hotararea de a vinde anul acesta mult mai multe arme decat anul trecut. Ca sa vinzi arme, ai nevoie de razboaie. Daca nu sunt, le provoci!
    Urata lume! Cat ne-o mai rabda Domnul?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) I-ai facut psihopati. Totusi cineva trebuie sa conduca lumea si Dumnezeu vrea sa o uneasca, te bagi si sa fii arhitect la uniunea mondiala sau planetara, cum vrei sa ii zici?
    Noi traim mai bine si mai liberi decat toti stramosii nostrii, ai ceva sa ii reprosezi lui Hristos vizavi de libertatea si bunastarea in care traiesti?
    Hristos spune sa respectam liderii si pe cei care conduc lumea, nu crezi ca aceasta falsa lupta spirituala impotriva asa zisei teorii a conspiratiei poate veni chiar de la satana, mai ales daca Dumnezeu doreste sa uneasca lumea?
    Nu crezi ca Dumnezeu doreste sa uneasca lumea?

    RăspundețiȘtergere
  3. draga Kis...eu fac o paralela asa zis sf si spun ca metafora Matrixului transmite de fapt o realitate.Apoi se stie ca cei ce detin puterea ,detin si controlul populatiei,exterminari in masa,asimilari etc.Toate sant frumos ambalate si cu zorzonele ca sa ne ia ochii.Influenta ideilor si falselor valori ne sant induse si multi cred ca acel mod de gandire sau de de a decide este propriul lor mod de decizie.Puterea in general este detinuta de oameni ce se cred sustitutii lui Dumnezeu .Danut Manastireanu spunea asa...pentru a avea un viitor, la putere ar trebui sa fie oameni care real decid si filtreaya tot prin prisma divinitatii....excelent material.Iti cer permisiunea sa preiau materialul.
    nicio criză financiară nu poate întrece pacea lui Dumnezeu. În aceste timpuri de incertitudine extraordinară, oamenii caută răspunsuri peste tot. Cum ar fi să le caute direct de la Dumnezeu? Aceia care îl ştiu pe Dumnezeu ca realitate vie în viaţa lor îşi găsesc pacea în mijlocul agitaţiei, siguranţa în faţa fricii. Până la urmă, totul ţine de priorităţi. Priorităţile vieţii. Priorităţile tale se adresează corpului? Sau sufletului?asta ar trebui sa se intrebe oamenii....Zambeste draga Kis...stii ca adevarul nu e primit bine...ai vayut cu 2000 de ani in urma...

    RăspundețiȘtergere
  4. Toata lumea merge in regres si noi stim asta din Cuvint. Mare prapastie se casca intre bine si rau...si se adanceste pe zi ce trece Sami.Daca tinem ochii deschisi nu putem sa nu observam stradaniile satanice care produc confuzie in sufletele slabe spiritual.

    RăspundețiȘtergere