sâmbătă, 17 aprilie 2010

IONATAN PIROŞCA – CEL MAI VALOROS POET EVANGHELIC ROMÂN – A TRECUT ÎN VEŞNICIE
AMPRENTA ELECTRONICA PENTRU ROMANI


Stirea vorbeste de la sine! In prima faza se vrea folosirea acestei amprente in cazul firmelor dar apoi si in cazul oricarui om.


Este bine sa stim vremurile... dar in acelasi timp sa nu ne ingrijoram si nici sa nu ne pierdem nadejdea in Domnul Isus! EL e Singurul care ne poate feri de orice!

Intram in era digitala odata cu obligatia inregistrarii semnaturii electronice, care se va face contra cost pentru fiecare persoana. Este vorba de un program initiat prin serviciul eRomania, care va costa 500 de milioane de euro.

Obligatorie incepand cu 2011, semnatura electronica va fi necesara, de exemplu, la inscrierea copilului la scoala sau la inmatricularea masinii,etc

Astfel, pentru a crea o semnatura electronica, fiecare cetatean va trebui sa inregistreze pe internet datele din buletin. Totul se va face contracost, insa guvernantii spun ca va fi vorba de o suma simbolica, intre 5 si 7 euro.

Cat despre cei care nu au folosit in viata lor un calculator, autoritatile spun ca in fiecare oficiu postal vor fi specialisti care le vor da o mana de ajutor. Un ajutor care ulterior floseste tot autoritatilor, pentru identificarea fiecarei tranzactii efectuate, cu ora, data si suma.

Teoretic, programul ar urma sa intre in vigoare dupa 30 septembrie, initial in cazul firmelor, iar ulterior pentru toti romanii.