luni, 12 aprilie 2010

SCRIITORUL GEORGE VASILIEVICI S-A SINUCIS

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, tânărul s-a spânzurat cu ajutorul unui fular în balconul locuinţei sale, situată pe strada Traian, din municipiul Constanţa. Înainte de a face acest gest, el a trimis un mesaj de adio pe telefonul mamei sale.

George Vasilievici a fost găsit spânzurat chiar de către sora sa, care a anunţat autorităţile.

La faţa locului, a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, care nu l-a mai putut salva şi care a constatat decesul.

Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă de corpul bărbatului, iar trupul neînsufleţit a fost dus la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Radu Croitoru, George Vasilievici mai avusese de-a lungul timpului tentative de sinucidere şi fusese internat într-un spital de specialitate.

Scriitorul, născut la 3 iunie 1978, la Constanţa, publicase şase cărţi din 2001 până în prezent, cinci de poezie şi una de proză. Astfel, Vasilievici a publicat volumele de poezie "Gabi78" (editura Vinea, 2001), "Featuring" (editura Vinea, 2004), "Cerneală" (editura Pontica, 2004), "O cameră cu două camere" (editura Tomis, 2006), "W.C-rul" (editura Vinea, 2007). Romanul "YoYo' a fost publicat integral numai pe internet. El mai scrisese romanul "Viseptol", dar pe care nu apucase să-l publice.


Cineva spunea ca scriitorii sant permanent in conflict cu lumea;problema este care este lumea in care traieste fiecare om???