joi, 16 septembrie 2010

SCURTA MEDITATIE

Cunostinta este o putere, pentru cei ce o detin.
Daca nu ai timp sa te documentezi, nu meriti compasiune in vremea deceptiei.
Realitatea ramine cruzime pentru toti cei care resping minciunile si fantezia otravitoare, folosita de sistemul pervers.
Banul ramine puterea manipularii celor mai influentabili indivizi.
Manipularile subtile, continua sa ne pregateasca esecurile, prin artistii platiti "gras" ca sa induca masa umana in coruptie si iluzii catastrofale.
"Demnitatile" privite de noi cu admiratie, sunt si ramin papitoi manipulati de forte "necunoscute" publicului, manevrari ascunse privirilor si cunostintei noastre primita prin "educatia" traditional academic-morala.
Suntem parte din "laboratorul" experimentarii in curs de perfectionare.
Pentru sustragerea atentiei celor "indrazneti" se lanseaza programe "filantropice", "programe religioase", "manipulari sexuale politic corect", anunturi "colorate" si galagie "vesela", toate cu aceeasi menire si misiune: sa prosteasca orice gindire statornica, sa confunde orice intelegere spicuita din minciunile masinariei politice.
Pozitiile de frunte, ramin pentru candidati care accepta sa vinda impresii si promisiuni false contra cost unuor salarii bine justificate, si care poarta sigiliul constiintei incatusate si ruginite, in jurul libertatii pierdute de aceste victime "predestinate".
Se joaca roluri murdare dar eficace caderii fiecaruia dintre noi: unii in confruntare directa, altii purtati si carati de "presurile" moi si frumoase ale amabilitatii celor intuiti si antrenati de cistigurile urmarite si cunoscute de ei.
Decaderea sistemului si caderea multora dintre noi, este orchestrata cu maestrie
si viziune precisa.
Numai cei tari, vor putea sa reziste planurilor pregatite, si deja in desfasurare, prin interesele alergarii noastre.
Nu putem schimba cursul vremurilor si sistemului, dar putem sa ne pregatim, educa, informa ca sa nu fim surprinsi de transformarile care ne constring si de rezultatele acestor interceptii politice in care suntem deja implicati-fara voia noastra.
Fata de cei plictisiti de aceste informatii, imi cer iertare si traiesc compasiunea dezamagirii pe care o vor trai.
Celor care ramin interesati de viitorul Vesnic descoperit pe cararea Prezentului, va doresc atenitie si vigilenta pozitiva.