vineri, 3 aprilie 2009

Dupa cum soarele, cel neinchipuit de mare, se arata intreg in micul strop de roua
Dupa cum stejarul urias este ascuns in ghinda cea mica
Si dupa cum fiecare globula,nevazuta cu ochiul liber, care face parte din sange poarta in sine viata noastra , TOT asa in fiecare cuvant, care alcatuieste SFANTA SCRIPTURA, este cuprins adevarul sfant si datator de viata pentru toti OAMENII care cred.

de gandit

santem atat de mici in fata destinului,santem uneori zdrobiti de durere ,nu intelegem deciziile ce se iau in numele nostru,si e cu atat mai crunt incat nu avem dreptul nici sa le contestam. Asa e viata....o lupta perpetua pentru supravietuire ,o permanenta alergatura,fara insa sa constientizam ca undeva in colt in umbra ne pandeste cel mai adesea fatidicul.

Mai mult sau mai putin constienti de toate acestea nu reusim sa intelegem cat de mult conteaza fiecare clipa frumoasa, si uneori din orgolii nemasurate sau poate din NEPASARE le uratim sau le lasam sa treaca pe langa noi.

Unde iti vei petrece prima zi din eternitate?

(Si dupa cum am purtat chipul celui pamantesc,tot asa vom purta si chipul celui ceresc)
1corinteni15:49
Unde iti vei petrece prima zi din eternitate? Acest lucru depinde de felul in care te raportezi la jertfa Domnului Isus de la Golgota.Cine il iubeste si il urmeaza va experimenta paradisul ceresc.
Ultima zi de pe pamant va fi in acelasi timp si prima zi in eternitate .Ce se va intampla atunci?
In primul rand MAREA MUTARE.
Dupa moarte vei fi nevoit sa te muti din casa ta pamanteasca in casa Tatalui ceresc.Sa nu uitam ca locuim in aceasta casa pamanteasca pana santem chemati ACASA acolo unde HRISTOS ti-a pregatit un loc dupa devotamentul si daruirea cu care l-ai urmat pe acest pamant.
A plecat inainte si te-a asigurat prin cuvantul sau( in casa tatalui meu sant multe locasuri)ioan14:2
este asa de minunat ca un copil al lui dumnezeu stie cu toata certitudinea ca are o locuinta care este pregatita pentru el de insusi MANTUITORUL sau.