miercuri, 10 februarie 2010

ZI NATIONALA DE RUGACIUNE PENTRU ROMANIA!



Duminica 28 februarie 2010 se celebrează Ziua Naţională de Rugăciune pentru România. Este al şaselea an consecutiv când credincioşii se unesc, fiecare în bisericile locale, cu un scop unic – apropierea de Dumnezeu în rugăciune pentru binecuvantarea poporului roman, indiferent unde se află!
Potrivit Bibliei, este bine ca în fiecare zi să ne rugăm pentru ţara noastră dar, de asemenea, este valoric să existe o zi specială în care credincioşii, “în duh şi adevăr”, să aibă aceeaşi rugă de mulţumire şi mijlocire!
”Ferice de poporul al cărui Dumnezeu este Domnul! Ferice de poporul pe care Şi-l alege El de mostenire!” - Psalmul 33.12 este tema evenimentului din 2010.
Imaginaţi-vă o Românie aparte în care în cel puţin 1000 de biserici, de dimineaţă şi la lăsarea serii, credincioşii înalţă cu putere rugăciunea : Doamne, binecuvintează România !
Anul acesta ne-am rugat si ne vom mai ruga în mod special pentru situaţia economică şi spirituală a României.
Organizatori si parteneri : Bisericile Evanghelice din Romania, Centrul Artă pentru Viaţă, Credo TV, radiofiladelfia.ro, Radio Vocea Evangheliei, resursecrestine.ro, Farul Crestin, tanarcrestin.ro, stiricrestine.ro si alti parteneri media din strainatate.
---
The National Day of Prayer for Romania 2010

Stire preluata de pe
www.evenimentcrestin.blogspot.com