vineri, 10 aprilie 2009

Telescopul ,microscopul si episcopul
...................................................................

Desi in principiu nu au nici o legatura intre ele aceste trei instrumente totusi au o singura asemanare si anume ca fiecare se ocupa cu supravegherea, Telescopul supravegheaza universul, macrocosmosul, microscopul supravegheaza microcosmosul iar episcopul supravegheaza sau ar trebui sa supravegheze viata spirituala a oamenilor.(fapte20:28 Luati seama dar la voi insiva la toata turma peste care v-a pus duhul sfant EPISCOPI (sau priveghetori) ca sa pastoriti biserica Domnului pe care a castigat-o cu insusi sangele sau.)
Astronomii care manuiesc telescoapele si urmaresc creatia universului ,de cate ori descopera un nou corp ceresc sau o cometa sau ceva ce ar fi un pericol pentru omenire da alarma si intreaga massmedie relateaza faptele ca oamenii sa stie.
Oamenii de stiinta care studiaza microcosmosul cu toate particolele nevazute cu ochiul liber ,cand descopera ceva atat folositor sau vreo bacterie f periculoasa pentru omenire da alarma ca oamenii sa stie.
Sa vedem acum cum stam din punct de vedere spiritual?
mai avem priveghetori care da alarma in caz de pericol?
Apostolul Pavel ii spune lui Timotei 1tim3:1-7 :
Daca ravneste cineva sa fie EPISCOP (priveghetor, sau pastor) doreste un lucru bun...
Stiti ce cuvant urmeaza??? DAR... nu e greu si nu e suficient sa ravnesti ......DAR .... urmeaza si CONDITIILE care sant TOATE OBLIGATORII.(vezi 1 tim 3:1-7)
Episcopi ,Preoti, Pastori , mai santeti la post? Da-ti alarma sa auda toti oameni ca Hristos a inviat! si vine pe nori .
EVLAVIA un mod de viata sau o virtute?
viata spirituala este din ce in ce mai saraca. Evenimentele se deruleaza zilnic cu repeziciune incat nu mai avem timp sa reflectam mult si sa le incadram pe fiecare in locul lor asa cum sant expuse in profetii.Trebuie sa ne facem timp puntru a citi biblia si pentru a intelege voia lui dumnezeu cu privire la viata noastra. Cititi articolul pe hunedoara evanghelica.