luni, 15 martie 2010

LA NUMAI 21 DE ANI IN INCHISOARE



Sandul Bibi, o tanara de 21 de ani din Pakistan, se afla in inchisoare, acuzata ca a incalcat articolul 295, litera b, facandu-se vinovata de blasfemie la adresa legii.Sandul este acuzata, in mod fals, ca a rupt pagini din coran. In data de 9 octombrie, o mare multime de musulmani au atacat familii crestine in timp ce se aflau la biserica, aruncand cu pierte, tragand focuri de arme si strigand: "La moarte cu Gulsher si fiica sa!"

Ea si tatal sau, Gulsher Masih, au fost arestati dupa ce o multime dintr-o moschee apropiata au inconjurat casa lor. Megafoane din imprejurimi anuntau ca acestia au necinstit coranul. Multimea manioasa a aruncat cu pietre in casa lui Sandul. Crestinii cred ca tatal si fiica sa au fost tinta atacurilor si arestati deoarece au castigat satenii pentru Hristos. Sandul a trimis cateva scrisori familiei din inchisoare, in ultima ea a scris:"Ma rog mult ca Dumnezeu sa ma elibereze de aici si sa va pot vedea, dar nu stiu cand. El va raspunde rugaciunilor noastre. Va rog, rugati-va pentru mine!"
Daca va fi condamnata, va sta cel putin 4 ani in inchisoare. Astfel, ea si familia ei, au mare nevoie de incurajare si rugaciune.

Stire preluata de pe www.prisoneralert.com

CE FACEM NOI INTR-O TARA LIBERA??

8 comentarii:

  1. Ce facem noi in Romania, tara libera? Dispretuim libertatea religioasa si nu semanam lumina, unii din lene, altii din rusine, altii din comoditate....Ma voi ruga pentru Bibi si mama sa. O seara cu har sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna intrebare Kis.
    Sambata vorbeam cu o prietena din Egypt - e ortodoxa, dar merge si la catolici si la evanghelici si imi spunea: Cella, roaga-te pentru noi, pentru tara noastra. Sunt atatea persecutiii ...
    Multumesc Domnului ca m-am nascut si traiesc in Romania, ca mai cunosc oameni din tarile persecutate ca sa fie aproape de inima mea si sa nu uit sa ma rog pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Greu de spus ce facem noi... întâi trebuie să înţelegem conceptul de libertate... să ştim cine suntem noi cu adevărat, care e potenţialul nostru... talantul nostru...

    cum să trăim libertatea dacă nu am înţeles încă cum să ne trăim libertatea în Hristos?...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa reuseasca sa treaca peste toate problemele..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mica sunt! O, Doamne, iarta-mi iubirea mea asa de mica! Indura-Te de cei ce Te iubesc atat de mult si fii alin in noptile de/ndurerare si-n zilele de dor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem norocosi pentru ca ne-am nascut liberi, dar avem libertatea de a ne alege prost exemplele si de a denigra tot ce avem de pret.

    RăspundețiȘtergere
  7. "CE FACEM NOI INTR-O TARA LIBERA?? "

    Ne facem prizonierii pacatelor, ne inchidem in inchisorile viciilor, ne asasinam sufletele...

    Domnul sa te binecuvanteze Kis !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta-ne sa pretuim libertatea pe care o avem la dispozitie din belsug!Bun post prietene!Ai un premiu la mine pe blog:)

    RăspundețiȘtergere