miercuri, 20 ianuarie 2010

ARME CU REFERINTE DE COD BIBLICEArmele soldatilor americani au referinte de cod la Noul Testament al Bibliei despre Isus Hristos. Compania din Michigan care livreaza arme Pentagonului sustine ca pustile sale intotdeauna au avut referiri la Noul Testament.

Acestea apar de obicei pe lunetele armelor, care sunt folosite de trupe in Irak si Afganistan, dar si in antrenamentul soldatilor.

Producatorul, Trijicon, are un contract multianual de 660 milioane de dolari pentru a livra 800.000 de lunete Corpului Marinei, precum si alte contracte cu armata americana, scrie ABC News.

Regulile armatei americane interzic prozelitismul oricarei religii in Irak si Afganistan pentru a preveni acuzatiile ca SUA a declansat o cruciada prin razboaiele sale contra al Qaeda si a insurgentilor irakieni.

Una din referire este JN8:12 ce trimite la Ioan 8:12 – “Cel care ma va urma nu va pasi nicicand in intuneric, dar va avea lumina vietii”, cu trimitere la Isus. In timp ce o alta, 2COR4:6, “Pentru Dumnezeu, care a poruncit luminii sa iasa din intuneric, a luminat inimile noastre, pentru a da lumina cunoasterii gloriei Domnului in fata lui Isus Hristos.”

Trijicon a confirmat pentru ABCNews ca adauga referiri biblice codate la armele sale vandute armatei.

Aceasta ar incalca Constitutia americana si o serie de legi federale, sustine Michael “Mikey” Weinstein de la Fundatia pentru Libertate Religioasa Militara, care sustine separarea bisericii si statului in armata.

“Aceasta permite mujahedinilor, talibanilor, al Qaeda, jihadistilor si insurgentilor sa pretinda ca sunt impuscati cu armele lui Isus” .

2 comentarii:

 1. m-am infiorat draga kis...ai atins un punct foarte sensibil cu postarea...din pacate lucrurile astea se intampla felicitari...incerc sa uit uneori de tot ce face fanatismul,manipularea si multe altele..o saptamana cu pace iti doresc si ai parte de tot respectul meu pentru curajul de a scrie acest articol

  RăspundețiȘtergere
 2. E foarte interesant blogul tau...m-am gandit ca daca tot iti plac blogule crestine sa iti recomand 2 bloguri crestine care imi plac foarte mult:http://povesteameadedragoste.blogspot.com/ si:http://nibiru-sfarsitul-lumii.blogspot.com/2010/08/uluitoarele-profetii-ale-lui-jacob.html si bineinteles ca te invit si pe blogul meu de poezii sa-mi scrii parerea ta daca sunt bune si daca am talent:http://cati1977.blogspot.com/(Refugiu in poeme).La final iti urez multa inspiratie pentru blogul tau si iti las cateva melodii frumoase crestine sper sa iti placa,auditie placuta!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=mjYIPaM3KSc

  http://www.youtube.com/watch?v=zPWJ1E7ZG70

  http://www.youtube.com/watch?v=bz_TaXGbV_w

  http://www.youtube.com/watch?v=6Ur3CQaXVL8

  RăspundețiȘtergere