marți, 7 iulie 2009

UN GAND
"Buna dimineata!EU sunt DUMNEZEU!Astazi,Ma voi ingriji de toate problemele tale.Te rog,aminteste-ti ca nu am nevoie de ajutorul tau! Daca cel rau se intampla sa iti trimita o situatie in care sa nu te poti descurca,nu fi ispitit sa o rezolvi tu insuti.Schimba-i adresa si trimite-o la randul tau in cutia de scrisori a Domnului ISUS! Odata ce ai pus problema in cutia LUI,nu te mai gandi la ea si nu fi ispitit sa o iei inapoi.Gandindu-te sau impovarandu-te cu ea,nu-ti va aduce nici o rezolvare! Daca este o situatie pe care esti capabil sa o rezolvi,te rog consulta-Ma in rugaciune ca sa fi sigur ca ai gasit rezolvarea potrivita! Pentru ca EU nu dorm si nici nu atipesc,nu este nevoie ca tu sa nu dormi noaptea.Odihneste-te,copilul Meu!Daca ai nevoie sa Ma contactezi,EU Ma aflu doar la o distanta de rugaciune.Dandu-Mi Mie problema ta,toate lucrurile vor fi bune si vei putea merge mai departe!"











-->
Statistici

3 comentarii:

  1. Multumesc Doamne caci am siguranta ca Tu chiar Te ingrijesti de problemele mele.
    O zi buna cu multumiri pentru gandurile puse aici si alatur invitatia mea la poezie, deci astept vizita ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu i-am oferit intreaga mea viata Domnului Isus,iar El nu m-a dezamagit niciodata...am incredere deplina in El ,in toate clipele vietii mele,indiferent de lucrurile care mi se intampla...il iubesc si ma iubeste...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca Dumnezeu in marea Lui iubire are grija de toate sufletele,chiar si de cele care nu-l iubesc.El doreste sa ne vada liberi si fericiti.

    RăspundețiȘtergere